Over BTM

BTM staat voor Bocholter tractoren en motoren vereniging en is opgericht in 1996 als feitelijke vereniging en sinds 2005 een VZW. Ze werd opgestart door enkele tractorvrienden die tot op vandaag actief lid zijn van de club. Onze club houdt zich voornamelijk bezig met oldtimertractoren en motoren, maar ook alle andere machines die met landbouw te maken hebben zijn welkom. In de loop van jaren zijn hier ook oude vrachtwagens en zelfs enkele auto’s bijgekomen.

Wat begonnen is als een groepje vrienden die samen iets leuks wilden doen groeide uit tot wat het nu is. Een oldtimerclub met meer dan 250 leden die regelmatig iets voor haar leden organiseert en waarbij alles volledig in het teken staat van onze hobby, namelijk oldtimer landbouwmateriaal.

Naast het organiseren van verschillende evenementen voor onze leden is er ook het clubblad “Het Ventwiel”. Hierin zijn onder andere verslagen van de voorbije evenementen te zien, maar ook artikels over clubleden die iets interessants hebben meegemaakt of aan het restaureren zijn.

Meer info over onze evenementen die reeds geweest zijn en die nog moeten komen vindt je op deze website. Als je nog verdere vragen hebt mag je ons uiteraard altijd contacteren!

_MG_3381

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close